stiri Braila – debraila.ro

Iugulescu, manager Spitalul Judetean: „Am incercat sa facem comisiile de concurs cu persoane curate, fara persoane vizate de presa”

Chestionat de catre consilierul judetean Simona Draghincescu (PND) in legatura cu angajarile de la Spitalul Judetean, puse de foarte multe ori sub semnul intrebarii din cauza suspiciunilor legate de integritatea unora dintre persoanele care faceau parte din comisiile de concurs, managerul spitalului, medicul Mihail Iugulescu, a precizat ca s-a modificat componenta comisiilor, din care, acum, fac parte doar „persoane curate”. Declaratiile au fost facute in sedinta Consiliului Judetean.

„Am incercat sa facem comisiile cu persoane curate. La concursul care a fost luna trecuta, pentru ingrijitoare si infirmiere, comisiile s-au facut cu respectarea prevederilor legale, sub supravegherea Consiliului Judetean. Membrii comisiei sunt desemnati in comun acord cu Consiliul de Administratie al spitalului si Consiliul Judetean. Apropo de persoane curate, m-am referit la persoane vizate de presa in decursul timpului ca ar fi avut probleme cu aceste concursuri. Domnul presedinte Chiriac m-a rugat sa fac tot posibilul si sa cernem aceste comisii incat sa nu mai existe pe viitor alegatii legate de persoanele care fac parte din aceste comisii, a spus Iugulescu.

Comentarii