stiri Braila – debraila.ro

IRONIA primarului Dragomir, dupa ce brailenii au cumparat apa cu baxurile: „Pe vremuri, bunicii nostri topeau zapada…” | PILDA cu lupi si hiene a edilului

Primarul Marian Dragomir a ironizat, pe o retea de socializare, isteria creata de anuntul Companiei de Utilitati Publice „Dunarea” privind  restrictionarea furnizarii apei, care i-a facut, vineri, pe multi braileni sa ia cu asalt supermarketurile, golind raioanele cu apa imbuteliata.

„Pe vremuri, strabunicii nostri topeau zapada pentru a avea apa deoarece ei nu o cumparau de la supermarket”, a precizat Dragomir.

Totul a plecat de la faptul ca oamenii au inteles ca apa va fi oprita, sustine edilul, desi CUP „Dunarea” a vorbit doar de restrictionare, tripland consumul pentru a-si face rezerve si, astfel, in unele zone furnizarea apei potabile a fost sistata.

Totodata, primarul Dragomir i-a indemnat pe braileni sa aiba incredere in mesajele pe care le transmite, gasindu-i vinovati pentru amploarea care a luat-o situatia pe „adversarii politici”.

„Conturile false platite de adversarii politici distribuiau mesaje pentru a crea si mai multa panica. Cel putin in astfel de momente trebuiau sa aiba bunul simt sa se abtina. Va rog ca data viitoare sa aveti incredere in mesajele mele. Spre deosebire de manipularea de pe facebook, sunt primarul ales de cetateni si indiferent cat este situatia de dificila voi spune mereu adevarul. (…) Va imaginati cum se reactiona daca era anuntata o epidemie sau o stare de urgenta? Poata ca unii fugeau in paduri ca pe vremuri, cine stie unde se mai ajungea?”, a mai adaugat sursa citata.

Nu in ultimul rand, Dragomir a relatat si o intamplare din trecut, pe care i-au povestit-o bunicii si careia i-a dat forma unei pilde: „Atunci (n.r. pe vremuri), ningea mai mult, ingheta Dunarea si lupii veneau in sat ….. povesteau bunicii mei de la Chiscani si Tichilesti. Azi, nu mai vin lupii, dar unii sunt mai rai decat <<hienele>>.”

Comentarii