stiri Braila – debraila.ro

IREAL | Un brailean dirija traficul cu O BAIONETA | Motivul: isi ajuta rudele sa treaca strada! | Un jandarm l-a imobilizat

Scene ireale in intersectia Bulevardul Dorobantilor-Calea Galati, unde un barbat „dirija” traficul cu ajutorul unei baionete. Totul s-a intamplat in seara zilei de joi, in jurul orei 21:00.

Un subofiter din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean l-a deposedat de cutit si l-a imobilizat pe braileanul, in varsta de 29 de ani, aflat in mijlocul intersectiei.

In drumul sau spre serviciu, jandarmul a observat un individ care avea asupra sa un cutit tip baioneta si „dirija” traficul rutier, in incercarea de a-si ajuta rudele numeroase sa traverseze pe trecerea de pietoni.

Dupa ce a coborat din masina, experienta si pregatirea profesionala au facut diferenta: omul legii s-a apropiat rapid de barbat, a strigat „Stai pe loc!”, dupa care l-a deposedat de cutit si l-a imobilizat. A sunat imediat dupa ajutor, iar in sprijin au sosit jandarmii si politistii aflati in serviciu.

Atat cutitul tip baioneta, cu o lungime totala de 20 de centimetri, cat si tanarul au fost predati unui echipaj de politie, pentru luarea masurilor legale.

Comentarii