stiri Braila – debraila.ro

IREAL | Era atât de DROGAT încât A LEȘINAT la volan, în trafic, în Lacu-Dulce. Și pasagerul era INCONȘTIENT, pe bancheta din spate | Trecătorii au sunat la 112

Scene ireale în cartierul Lacu-Dulce din municipiul Brăila. Șoferul unui autoturism, aflat sub influența substanțelor psihoactive, a leșinat la volan, în trafic. Și pasagerul a fost găsit în stare de inconștiență.

Un apel la 112 a anunțat, marți, în jurul orei 17:20, faptul că pe strada Cazasului o mașină este oprită pe partea carosabilă, iar șoferul este inconștient.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, identificând nu doar o persoană inconștientă în autoturism, ci chiar două. Mai exact, era vorba de șoferul de 38 de ani, din satul Baldovinești și un pasager aflat pe bancheta din spate, în vârstă de 18 ani, din satul Pietroiu.

A fost solicitată intervenția unei ambulanțe la fața locului pentru acordarea de îngrijiri medicale, cele două persoane din mașină fiind transportate la spital.

Șoferul de 38 de ani a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul indicând consumul de substanțe psihoactive. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice la spital.

Pe numele brăileanului aflat la volan a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Comentarii