stiri Braila – debraila.ro

IREAL | Beat si cu permisul suspendat, un brailean s-a dus la Politie: “Am lovit cu masina o pasare!”

Situatie hilara in judetul Braila, unde, chiar pe 1 aprilie, un barbat aflat in stare de ebrietate si cu permisul suspendat, a batut la usa politistilor pentru a le spune ca a condus masina pe drumurile publice. Oamenii legii au descoperit ca nu era o pacaleala, cercetand amanuntit cazul.

Pe 1 aprilie, la ora 19:00, barbatul din satul Filipesti, in varsta de 55 de ani, s-a prezentat la sediul Politiei Orasului Ianca, anuntand faptul ca, in urma cu 30 de minute, in timp ce conducea autoturismul pe drumul national 2B, in afara localitatii Mircea Voda, a lovit o pasare.

Desi nu a fost ranit, doar autoturismul fiind avariat, barbatul a tinut mortis sa ajunga in fata politistilor. Acestia l-au testat cu aparatul etilotest,rezultand faptul ca avea o imbibatie alcoolica de 0,51 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Mai mult decat atat, in urma verificarilor efectuate in bazele de date, politistii au constatat cu surprindere ca soferul nu s- urcat doar baut la volan, ci si avand dreptul de a conduce suspendat.

Astfel, braileanul s-a ales cu dosar penal, cercetarile desfasurandu-se sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice si de conducere a unui vehicul avand dreptul de a conduce suspendat.

Comentarii