stiri Braila – debraila.ro

Iordache (PND), dupa ce Danaila (PNL) a vorbit despre mortii din accidentele de pe drumurile cu gropi: „Inteleg ca a inceput campania electorala. Soferii trebuie sa adapteze viteza la conditiile drumului”

Dupa ce consilierul judetean liberal Alexandru Danaila a spus ca de vina pentru mortii din accidentele rutiere de pe drumurile judetene cu gropi este Consiliul Judetean, PND-istul Stefan Catalin Iordache i-a atras atentia ca „se joaca” cu niste „termeni dubiosi”, in conditiile in care „nu exista niciun document oficial al Politiei care sa ateste acest lucru”.

„Ar trebui sa vedem daca in vreunul dintre procesele-verbale ale Politiei scrie negru pe alb ca accidentul s-a produs din cauza unei gropi. Vorbim despre accidente produse din cauza unor gropi, dar nu avem niciun document oficial care sa ateste acest lucru. Din ce stiu eu, soferii trebuie sa adapteze viteza la conditiile drumului. Presupun ca nu este o singura groapa pe 100 km si vine ala cu 200 la ora si sare in sus. Sunt foarte multe, sunt din 10 in 10 metri si nu cred ca nu le vede nimeni. Mi se pare absurd sa acuza CJ de moartea unui om din cauza unei gropi cand nu stii sigur daca e adevarat sau nu”, a spus consilierul judetean PND.

Iordache a lasat sa se inteleaga ca afirmatiile PNL-istului sunt „electorale”.

Comentarii