stiri Braila – debraila.ro

Iordache (PND), despre sefa Spitalului Judetean: „Ori e proasta, ori e beata! Imi dau demisia din CJ daca brailenii spun ca spitalul nu e o cocina”

Recent demisionar din calitatea de membru supleant in Consiliul de Administratie (CA) al Spitalului Judetean, consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) se razboieste cu managerul unitatii spitalicesti, medicul Delia Rasnoveanu, care a declarat ca l-a vazut „de 2-3 ori” la sedintele CA si ca i-ar fi furnizat orice informatie i-a fost ceruta, fapte negate de Iordache.

„Sa spui o astfel de gogomanie nu se justifica decat prin doua lucruri: ori esti prost, ori esti beat! Nu ai nicio sansa sa spui asa ceva”, a declarat PND-istul in cadrul unei conferinte de presa.

Consilierul judetean sustine ca i-a cerut managerului Rasnoveanu, pe vremea cand era membru supleant in CA, sa rezolve mai multe probleme din spital, aratand ca „a venit cu greu atunci cand a fost solicitata”.

„In primul rand, doamna director a fost solicitata de mine la UPU pentru ca nimeni nu avea in piept cum il cheama si ce naiba facea el acolo (n.r. ecuson) si ca tineau oamenii pe hol. A venit! Doamna manager a fost solicitata in nenumarate randuri si a venit cu greu atunci cand a fost solicitata, ca sa rezolve niste chestii care erau ale domniei sale.Nu tin minte sa fi facut un lucru notabil, cu exceptia faptului ca parca mai sunt doua locuri de parcare in plus la Spitalul Judetean. Parca, dar nu sunt sigur. Si ca nu mai ai voie sa intri acolo decat daca ai un anumit numar de masina, ca a securizat parcarea medicilor. (…) Eu insumi i-am dat doamnei Rasnoveanu imagini cu paznici care dormeau pe manele, la intrare. Erau cred ca obositi rau, ca erau manelele la maximum si ei tot dormeau. Tot eu am intrebat-o si daca sunt sau nu medicamente in farmacia spitalului”, a spus Iordache.

Politicianul a mai precizat faptul ca va demisiona si din functia de consilier judetean daca brailenii care sunt internati in Spitalul Judetean „pot spune ca spitalul e curat si nu e o cocina”: „Domnia sa sta la parterul unei cocini (n.r. biroul managerului se afla la parterul unitatii spitalicesti). Doamna ar putea macar sa intre in fiecare sectie, sa vada daca e curat sau nu. Eu ii recomand sa foloseasca scara de incendiu, care este locul de fumat al fiecarei sectii din Spitalul Judetean!’

Comentarii