stiri Braila – debraila.ro

Iordache (PND), despre HC Dunarea: „PSD-istii au facut o echipa si tot ei o amendeaza ca merge prost”

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND), fost vicepresedinte al HC „Dunarea”, a criticat conducerea clubului de handbal pentru faptul ca echipa se afla la coada clasamentului, in ciuda faptului ca primeste „aceiasi bani” din partea autoritatilor locale ca atunci cand a inregistrat rezultate exceptionale.

„In Consiliul de Administratie e domnul director de la CUP „Dunarea” (n.r. Silviu Mangiurea – PSD), domnul director de la „Braicar” (n.r. Cornel Sandulescu), cele doua societati fanion ale Brailei. Mai e domnul Pisica (n.r. Claudiu Pisica – PSD, fratele directorului ECO, tot membru PSD), care nu a condus in viata lui nici macar o trotineta si domnul Caranica (n.r. consilier municipal PSD), care la fel… Ultima oara era si domnul Marius Dobrota (n.r. consilier judetean PSD), care e sofer la CUP „Dunarea”, Florin Petre, de la Consiliul Judetean, un priceput in toate sporturile. Acolo e crema, frisca si smantana managementului brailean. Oamenii astia au facut ei o echipa si tot ei o amendeaza ca merge prost. Domnule, dar, stai putin, nu ai facut-o tu?”, a declarat Iordache.

PND-istul a facut referire la decizia recenta a Consiliului Director al echipei de handbal privind aplicarea unor sanctiuni de ordin financiar intregii echipe cat si antrenorului”, ca reactie la rezultatele negative inregistrate.

Iordache, care, in trecut, a avut numeroase schimburi dure de replici cu George Caranica, presedintele HC Dunarea, scandaluri care au si dus la demiterea sa din fruntea clubului, mai sustine ca „la echipa nu mai exista niciun element de opozitie, de control„.

„Pai cand i-ai dat pe toti afara si toate acele jucatoare „nenorocite” care erau impotriva ta… Echipa a ramas pe mana lor si in vara au construit-o dupa chipul si asemanarea lor, adica cum au vrut ei, fara sa mai intrebe pe nimeni. Acum sunt pe antepenultimul loc. Tu vii acum si ii amendezi… e munca ta direct. Nu te-a mai influentat Iordache, n-a mai facut nimeni nimic. Eu n-am mai zis nimic. Ai avut la dispozitie tot, si liniste, si bani, si ce-ai facut?”, a conchis consilierul judetean.

Comentarii