stiri Braila – debraila.ro

Iordache (PND), catre seful CJ: „Dumneavoastra, care n-ati varuit niciodata in Spitalul Judetean, sunteti cumva ingrijorat ca as putea sa varuiesc eu” | Chiriac: „Nu sunt zugrav”

Consilierul judetean Catalin Iordache (PND) a avut un schimb dur de replici cu presedintele Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, pornit de la initiativa lui Iordache de a igieniza Sectia de Neurologie a Spitalului Judetean, prin intermediul unui ONG pe care il conduce. „Dumneavoastra, care n-ati varuit niciodata in spital, sunteti cumva ingrijorat ca as putea sa varuiesc eu”, i-a transmis PND-istul lui Chiriac.

„Domnule consilier, dati-mi un document despre ce vreti sa faceti, eu il dau domnului manager (n.r. managerul Spitalului Judetean). V-am zis ca este o procedura legala… Si ne vom misca mai repede decat hatisul birocratic”, a spus seful CJ, facand referire la o remarca a lui Catalin Iordache la adresa sa.

„Ma trimiteti in hatisul birocratic cu care sunteti obisnuit”, ii transmisese consilierul judetean.

Iordache: „Dumneavoastra, care n-ati varuit niciodata in spital, sunteti cumva ingrijorat ca as putea sa varuiesc eu… sa dau cu creta pe el.”

Chiriac: „Vorbiti cu mine, personal?”

Iordache: „Da, cu dumneavoastra personal.”

Chiriac: „Eu care n-am varuit niciodata in spital…”

Iordache: „Da, dumneavoastra personal n-ati dat… Eu nu am vazut la Consiliul Judetean vreo hotarare prin care sa se renoveze spitalul.”

Chiriac: „In primul rand, personal, nu sunt zugrav… Doi la mana, sunt destui bani alocati pe proiecte ale Consiliului Judetean in care vrem sa modernizam spitalul.”

Iordache: „Dumneavoastra vreti, iar eu pot… Nu-i o diferenta?”

Chiriac: „Aveti toata deschiderea noastra, insa doar pe documente.”

Iordache: „Sigur ca da. Doar nu va inchipuiti ca furam varul de la Dedeman si-l duceam la Spitalul Judetean.”

Catalin Iordache a anuntat, marti, in plenul Consiliului Judetean, ca o organizatie non-guvernamentala pe care o conduce isi doreste sa suporte toate cheltuielile aferente unei actiuni de igienizare a Sectiei de Neurologie a Spitalului Judetean de Urgenta.

Comentarii