stiri Braila – debraila.ro

Iordache (PND), catre sefa sa de partid: „Nu vrei sa ia mu*e PSD, ia tu in locul lor!” | Draghincescu criticase folosirea celebrului mesaj anti-PSD

Iesire dura a consilierului judetean Stefan Catalin Iordache (PND) la adresa sefei sale de partid, consilierul judetean Simona Draghincescu, care i-a criticat pe cei care au folosit mesajul anti-PSD inscriptionat pe placutele de inmatriculare din Suedia ale unui sofer roman, acuzandu-i ca „au dus mahalaua acolo unde nici nu visa ea”.

Iordache sustine ca  nu intelege de ce Draghincescu, pe care o numeste „sluga PSD”, este deraanjata de mesajul anti-PSD, vorbind despre demagogie.

„Ea (n.r. Draghincescu) vorbeste extrem de colorat, ca si mine de altfel, si trebuie sa fii cel putin ipocrit ca sa fii deranjat de o injuratura a unuia, cand tu faci asta zilnic. Ea este mimoza pudica? Dupa ce sa injurat cu toata Braila, dupa ce a injurat alegatorii si mai avea putin si se batea cu Simionescu (n.r. fostul primar Aurel Simionescu) in Consiliul Local Municipal? Daca a dat la pace cu PSD, acum astia nu au voie sa ia nici mu*e. Atunci sa-i inlocuiasca, sa se puna pavaza, scut in fata lor. Nu vrei sa ia muie PSD, ia tu in locul lor”, a declarat PND-istul.

Mai mult decat atat, Catalin Iordache precizeaza ca „injuratura aia merge la mai multe partide, inclusiv la PND (n.r. Partidul National Democrat), al carui membru este.

„Stiti ce nu inteleg eu la doamna Draghincescu? Eu inteleg ca poti fi aliatul unui partid. Sunt de acord! Sa fii deranjat ca partidul pe care tu il aperi, il slujesti si ti-a dat o functie… Este o prostie, o demagogie. Dupa ce tu injuri, te arati mirat ca injura si altii. E o sluga a PSD si punct. Este deranjata ca PSD e atacat, inclusiv cu celebra injuratura. Mu*a, ca sa ma exprim plastic, e comutativa. Nu stiu de ce doamna Draghincescu e deranjata? Poate daca zicea despre ea, era o treaba. Nu cunosc preferintele sexuale ale doamnei Draghincescu”, a mai aratat sursa citata.

Comentarii