stiri Braila – debraila.ro

Ionita, deputat PNL: „Romane, ti-ai furat singura caciula! Prioritatile guvernului-marioneta au interesul de a apara propria gloata de infractori”

Deputatul Antoaneta Ionita (PNL) considera ca romanii care au votat PSD „si-au furat singuri caciula”, aratand ca prioritatile guvernului, pe care il numeste „marioneta”, sunt altele „decat cele transmise in campania electorala”.

„Romane, ti-ai furat singur caciula! Numai doua saptamani au fost necesare pentru ca romanii sa iasa iarasi in strada. Asta, da eficienta! Constatam cu stupoare ca prioritatile guvernului si a majoritatii politice ce a investit acest guvern-marioneta, sunt altele decat cele transmise in campania electorala, nu au nici un interes social, altul decat de a apara propria gloata de infractori, a precizat Ionita pe o retea de socializare.

De profesie medic, parlamentarul aflat la primul mandat, a mai adaugat faptul ca societatea se poate astepta la o politizare a sistemului sanitar din Romania cu consecintele de rigoare, in conditiile in care, pe 16 ianuarie, senatorii au respins ordonanta de urgenta care le interzice managerilor de spitale sa aiba functii de conducere in partide.

Comentarii