stiri Braila – debraila.ro

Ion Marian, arhitectul-sef al Municipiului si fost candidat independent la Primarie, paraseste Braila | Va fi arhitect-sef al Sectorului 5

Primaria Sectorului 5, condusa de social-democratul Daniel Florea, a solicitat Primariei Braila sa-si exprime acordul privind transferul lui Ion Marian „in interesul serviciului”. Dupa ce primarul Marian Dragomir isi va da girul, Ion, fost candidat independent la Primarie in 2016, va ocupa, incepand cu 2 octombrie, functia de arhitect-sef al Sectorului 5.

Functia de arhitect-sef al Primariei Braila va fi ocupata interimar, pana la organizarea concursului, de catre o persoana din cadrul institutiei, a anuntat Dragomir.

„Nu m-a gonit nimeni. In momentul cand m-am castorit, am constatat ca ce face sotia, care lucreaza in Ministerul de Externe, nu se poate regasi in Braila. Am avut o colaborare corecta cu primarul Marian Dragomir. Cand am avut intarzieri in ceea ce faceam, mi-a atras atentia, cand am facut bine, a recunoscut. L-am intalnit de doua ori pe primarul Sectorului 5”, a declarat Ion Marian.

Inca arhitectul-sef al Municipiului a mai adaugat faptul ca viitorul arhitect-sef trebuie sa respecte legea si sa gaseasca solutii bune pentru cetateni, „pentru ca atunci cand gasesti solutii bune, mare parte a problemelor din Primarie sunt rezolvate”.

 

Comentarii