stiri Braila – debraila.ro

Ion Emanuel, politistul care a fost la un pas sa provoace o tragedie pe Centura, cercetat disciplinar | A refuzat sa sufle in fiola

Politistul care, miercuri seara, in jurul orei 21:00, a fost la un pas sa provoace o tragedie rutiera pe Soseaua de Centura, in dreptul unitatii militare de la „Vulpea”, intrand pe contrasens si izbind o masina in care se aflau patru persoane, printre care si un copil de doi ani, s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului. Totodata, Ion Emanuel (foto) este cercetat disciplinar, masura dispusa de conducerea Politiei.

Omul legii a refuzat sa sufle in fiola dupa producerea accidentului, insa si-a dat acordul pentru prelevarea de probe biologice.

Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean, Ion Emanuel a patruns pe contrasens, fara a avea farurile aprinse, lovind o masina condusa de un barbat din Calarasi. O tanara de 22 de ani, insarcinata cu gemeni, sotia conducatorului auto care circula regulamentar, a fost ranita, insa nu a ramas internata in spital.

Politistul este unul dintre agentii trimisi in judecata in dosarul „Mita la Rutiera”.

Comentarii