stiri Braila – debraila.ro

INVESTITIE de 25 de milioane de euro in Braila: vom avea PARC INDUSTRIAL la iesire din oras | Proiectul fusese anuntat de primarul Dragomir in campania electorala din 2020

Anuntat de primarul Marian Dragomir in campania electorala din toamna anului 2020, proiectul parcului industrial de la iesire din municipiu a intrat in linie dreapta. Deja a fost emisa autorizatia de construire pentru prima faza.

Potrivit Eli Industrial Park, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de parcuri logistice din Romania, investitia totala depaseste 25 de milioane de euro.

„Braila are toate avantajele de care o afacere are nevoie: pozitionare in nod rutiero-naval, forta de munca, deschiderea data de podul peste Dunare si, nu in ultimul rand, autoritati locale care fac toate eforturile pentru atragerea investitorilor in zona”, a declarat Andrei Jerca, reprezentantul Element Industrial.

Societatea comerciala a concesionat, in toamna anului trecut, in urma unei licitatii publice, terenul de 11 hectare in Perimetrul 2 al Zonei Libere Braila, situat intre Mall si statia peco Mol.

Parcul logistic ELI Park Braila va fi construit la standarde de clasa A, iar viitorii chiriasi vor beneficia de specificatii tehnice precum: inaltime libera de depozitare de 10,5 m, o usa de incarcare/descarcare la fiecare 800 mp de hala, spatii generoase de manevra pentru camioane (35 m truck court) si locuri numeroase de parcare. Pentru fazele ulterioare sunt vizate si construcții personalizate tip built to suit.

Comentarii