stiri Braila – debraila.ro

INVESTIGATIA debraila.ro | Prefectul a declarat ILEGALE hotararile prin care afaceristul Dogarescu a primit 13.000 de mp, fara licitatie, in statiunea Lacu-Sarat, pentru 30 bani/mp/luna

Prefectul Madalina Cochino a declarat ilegale cele doua hotarari ale Consiliului Local Chiscani din 30 iunie, hotarari prin care afaceristul liberal Vasile Dogarescu a intrat in posesia a doua terenuri in suprafata totala de peste 13.000 mp din statiunea Lacu-Sarat, fara licitatie, la un pret de aproximativ 30 de bani/mp/luna, potrivit unor informatii obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.

Decizia prefectului vine la doar o zi dupa ce DEBRAILA a anuntat ca politistii de la Investigarea Criminalitatii Economice au deschis dosar penal pentru abuz in serviciu in cazul terenurilor primite de Dogarescu de la Chiscani. Politia s-a autosesizat in urma unei investigatii jurnalistice a DEBRAILA.

Prefectura isi sustine decizia prin faptul ca nu exista acordurile notariale de renuntare la dreptul de preemtiune ale proprietarilor terenurilor care se invecineaza cu cele pe care CL Chiscani i le-a dat lui Dogarescu si, mult mai important, prin faptul ca terenurile sunt functionale, adica pot fi lotizate.

In acest moment, hotarile CL Chiscani nu isi mai produc efectul, Vasile Dogarescu ramanand fara „cadoul” de la comuna condusa de social-democratul Costica Cojea.

DOSAR PENAL pentru ABUZ IN SERVICIU, in urma investigatiei DEBRAILA despre terenurile cu 30 de bani/mp/luna din statiunea Lacu-Sarat | Afacerea „Dogarescu&Cojea”, FAZA PENALA

Comentarii