stiri Braila – debraila.ro

Intr-o singura zi, doi soferi au picat testul antidrog! | Au fost trasi pe dreapta pe strazile Chisinau si Hipodrom

Drug bag

Pe 20 martie, doi soferi care circulau pe strazile din municipiu au fost trasi pe dreapta, politistii descoperind ca se aflau atat sub influenta bauturilor alcoolice, cat si a substantelor interzise.

In jurul orei 20:45, politisti din cadrul Biroului Rutier l-au oprit in trafic pe un brailean de 35 de ani, care conducea un autoturism pe strada Chisinau.

Barbatul a fost testat atat cu aparatul etilotest, cat si cu aparatul DrugTest, la cel din urma rezultatul fiind pozitiv.

Soferul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, politistii intocmind dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante.

Dupa mai putin de o ora, la 21:30, oamenii legii l-au tras pe dreapta pe un sofer de 22 de ani, din judetul Tulcea, care se afla pe strada Hipodrom.

Ca si in cazul celuilalt conducator auto, tanarul a fost testat cu aparatul etilotest si aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la testul antidrog.

Tulceanul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Totodata, soferul s-a alesc cu dosar penal.

Comentarii