stiri Braila – debraila.ro

Intr-o singura noapte, 13 braileni au fost AMENDATI pentru ca beau alcool pe strada!

In noaptea de 3 spre 4 august, in doar sase ore, jandarmii au aplicat 15 sanctiuni contraventionale pe raza municipiului, in cuantum de 3.000 lei, cele mai multe fiind pentru consumul de alcool in strada.

13 braileni au ales coltul strazii, in locul restaurantelor sau teraselor, pentru a-si potoli setea cu alcool.

Miercuri, in jurul orei 00:10, sase tineri cu varste cuprinse intre 18 si 33 ani, au fost depistati de jandarmi pe strada Cezar Petrescu, in timp ce consumau bauturi alcoolice. Acestia au fost sanctionati contraventional cu amenzi in valoare totala de 1.000 lei.

Alti doi barbati au fost depistati consumand alcool, marti, in jurul orei 22:50, la intersectia strazilor Chisinaului si Grigore Alexandrescu. Cei doi braileni, unul in varsta de 50 ani, iar celalalt in varsta de 45 ani, au primit amenzi in cuantum de 600 lei.

Alte zone din municipiu, aceeasi fapta. Pe strada Constantin Nottara, trei persoane au fost sanctionate contraventional cu amenzi in valoare totala de 500 lei, pentru consum de alcool in spatiu neamenajat. Pe Soseaua Ramnicu Sarat, alti doi barbati au primit amenzi in cuantum de 700 lei.

Celelalte doua sanctiuni contraventionale au fost aplicate unor persoane ce au ales sa fumeze in locurile de joaca din municipiu.

Comentarii