stiri Braila – debraila.ro

Institutia Prefectului va analiza LEGALITATEA hotararilor Consiliului Local Chiscani prin care Dogarescu (PNL) a primit 13.000 de mp in statiunea Lacu Sarat

Cele doua hotarari ale Consiliului Local Chiscani din 30 iulie, numar 57 si, respectiv, 58, prin care afaceristului liberal Vasile Dogarescu i s-au atribuit doua terenuri in statiunea Lacu Sarat, in suprafata de 13.000 de mp, fara licitatie, vor fi ”analizate atent” de juristii Prefecturii.

Prefectul Madalina Cochino a declarat pentru DEBRAILA ca luni, 17 iulie, va avea o discutie cu juristii din subordine pe aceasta tema.

”Daca se dovedeste ca sunt in neregula, cele doua hotarari trebuie revocate sau, in functie de caz, modificate”, a spus Cochino.

Potrivit legii, prefectul exercita controlul de legalitate asupra actelor administrative adoptate sau emise de autoritatile administratiei publice locale.

Exclusiv | De cati bani ai nevoie pentru a fi STAPAN pe UN METRU PATRAT din STATIUNEA Lacu-Sarat, fara LICITATIE, daca esti POLITICIAN: 26 DE BANI cu padure, 32 DE BANI pe malul lacului

Comentarii