stiri Braila – debraila.ro

Instanta le-a spus NU procurorilor: Belgian Corbu, Popescu, Caraivan si Tataru au scapat de arest! | Acestia au stat 24 de ore in spatele gratiilor

Belgian Corbu (foto), fiul cel mic al lui Stanel Corbu – liderul gruparii din Lacu-Dulce, nu se va intoarce in spatele gratiilor, dupa ce, initial, a fost retinut pentru 24 de ore. Tribunalul Braila a respins, joi, propunerea de arestare preventiva formulata de Parchetul de pe langa Tribunal.

Pe 16 martie, Belgian si alti trei apropiati ai sai, respectiv Ionut Gabriel Popescu, Marius Laurentiu Caraivan si Valentin Catalin Tataru, au fost retinuti pentru 24 de ore. Este vorba, potrivit unor surse judiciare, despre un dosar de tentativa de omor, fapta petrecandu-se insa in anul 2019: un barbat din comuna Tudor Vladimirescu ar fi fost injunghiat in zona Piata Mare.

Cei patru au fost prezentati Tribunalului Braila cu propunere de arestare preventiva pe 17 martie, insa instanta a amanat pronuntarea pentru urmatoarea zi. Astfel, Belgian, Popescu, Caraivan si Tataru au fost pusi in libertate, expirandu-le ordonanta de retinere.

Instanta nu a dispus nicio masura preventiva in cazul celor patru.

Decizia a poate fi contestata la Curtea de Apel Galati.

Comentarii