stiri Braila – debraila.ro

Informatia publicata in EXCLUSIVITATE de DEBRAILA.RO a devenit OFICIALA | Delia Rasnoveanu, nou manager al Spitalului Judetean

Presedintele Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, a semnat, vineri, ordinul de numire a medicului Delia Rasnoveanu, membru PSD, ca manager interimar al Spitalului Judetean de Urgenta. Rasnoveanu va intra „in paine”, pentru un mandat de jumatate de an, incepand de luni, 15 mai.

DEBRAILA.RO a publicat, in exclusivitate, pe 3 aprilie, informatia potrivit careia Delia Rasnoveanu, directorul medical al Spitalului de Psihitarie „Sf. Pantelimon”, este principala propunere pentru preluarea conducerii interimare a unitatii spitalicesti.

Ransoveanu, in varsta de 59 de ani, este medic epidemiolog si membru PSD, numele sau regasindu-se si pe lista candidatilor pentru Consiliul Judetean, la alegerile locale din 2016.

Directorul medical de la „Sf. Pantelimon” a fost, in trecut, director coordonator si director adjunct al Directiei de Sanatate Publica (1999-2009), dar si medic coordonator al Compartimentului Prevenire Control Infectii Nozocomiale din Spitalul Judetean.

Comentarii