stiri Braila – debraila.ro

INEDIT | Cafeneaua din Florăria Queen – un loc de poveste inspirat din cultura japoneză, în centrul Brăilei

O mini seră în care putem servi o cafea aromată se află chiar în inima Brăilei. Florăria Queen este o cafenea din interiorul unui magazin de flori. Totul a început de la un concept inspirat din cultura japoneză de a îmbina natura și florile cu un loc în care ne putem relaxa la o cafea. Înainte de a comanda o băutură caldă sau un buchet de flori pentru cineva drag, primul instinct când pășiți în interior este acela de a face câteva poze pentru Instagram.

Anca Preda, designer în floristică și gazda locației, a adus acest concept nou în oraș pentru a transpune ideile oamenilor în arta florilor sub diferite forme. Florăria Queen reprezintă timpul și spațiul perfect pentru a experimenta viața cu florile în fiecare zi. Chiar din vitrina decorată în spiritul anotimpului, ornamentele florale atrag privirile trecătorilor.

Florăria-cafenea este creată ca o imagine a unei sere în care florile sunt personajul principal, iar atmosfera confortabilă vă aduce mai aproape de natură. Desigur, buchetele sunt schimbate periodic, în funcție de sezon, iar decorul este mereu în ton cu evenimente sau sărbători importante.

Plantele se află și ele în lumina reflectoarelor — la propriu — pentru a crea un spațiu călduros, personal și relaxant. Suspendate de tavan, atent aranjate pe rafturi sau fixate pe masă, acestea vă duc cu gândul la o adevărată oază urbană. 

Florăria Queen este un loc în care puteți găsi inspirația de care aveți nevoie pentru a alege un buchet de flori personalizat, a petrece timp de calitate cu cineva drag sau chiar pentru a vă delecta cu o carte. 

Când ieșiți la o plimbare pe faleza Dunării, puteți să vă opriți pe Calea Călărașilor, numărul 41 (lângă Alpha Bank), la Florăria Queen. Avem deschis și cel de-al doilea boutique pe Bulevardul Independenței la intersecția cu strada Mihai Eminescu. Aici vă puteți bucura doar de parfumul florilor. 

Dacă totuși preferați servicii de livrare, vestea bună este că acestea sunt gratuite și rapide. Dar mai important de atât, Florăria Queen este alături de voi în cele mai speciale evenimente din viață — nuntă, botez sau aniversări. Pentru mai multe detalii, accesați pagina oficială de Facebook și fiți pe deplin pregătiți pentru Valentine’s Day!

Comentarii