stiri Braila – debraila.ro

INCENDIU, în miez de noapte, într-un bloc din Hipodrom: un bărbat a fost rănit de geamuri sparte! | Cauza: O lumânare aprinsă într-un uscător unde stăteau oameni ai străzii

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 00:40, în blocul A8 din cartierul Hipodrom, la doi pași de policlinică. La fața locului au ajuns trei autospeciale cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ.

Potrivit primelor informații, flăcările au pornit dintr-un uscător de la etajul 3, unde se pare că se adăposteau oameni ai străzii și, din fericire, nu au afectat și apartamentele. Se pare că aceștia ar fi lăsat nesupravegheată o lumânare aprinsă.

Din cauza temperaturii ridicate, un geam de la uscător s-a spart, iar un locatar, care ieșea din bloc, a suferit răni grave în zona capului. Bărbatul, în vârstă de 76 de ani, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.

Dup aproximativ o ora de intervenție, pompierii au reușit să lichideze incendiul.

Flăcările au ars complet mai multe bunuri aflate în uscător, printre care o canapea, două fotolii, o ușă și materiale textile.

Comentarii