stiri Braila – debraila.ro

Inainte de Craciun, TREI BRAILENCE, printre care si o minora, AU DISPARUT | Politistii apeleaza la ajutorul vostru | LE-ATI VAZUT?

Cu doar cateva zile inainte de Craciun, politistii au fost sesizati cu privire la disparitia a trei brailence, printre care si o adolesecenta de 15 ani, din comuna Ramnicelu. Oamenii legii fac un apel la cei care pot oferi informatii despre locul in care se afla persoanele disparute, rugandu-le sa apeleze numarul de urgenta 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

La data de 22 decembrie, in jurul orei 10:00, o braileanca de 41 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Politie Judetean si a reclamat disparitia fiicei sale, Pisica Teodora Georgiana (foto 1), in varsta de 22 de ani, de la data de 18 decembrie, care a plecat in mod voluntar de la domiciliu si nu a mai revenit.

Semnalmente: inaltime 150 cm, corpolenta normala, ochi caprui, par roscat, vopsit, drept, lung peste umeri, iar ca semn particular, are o cicatrice post operatorie, la nivelul buzei superioare, fiind nascuta cu „gura de lup”.

Imbracaminte si incaltaminte: geaca de culoare rosie, pantalon tip blug, cizme de culoare neagra.

Pentru Pisica Teodora Georgiana s-a solicitat urmarirea la nivel national si international.

Tot pe 22 decembrie, la ora 20:44, ofiterul de serviciu al IPJ a fost sesizat de catre Spitalul Judetean de Urgenta cu privire la disparitia unei paciente, Vrestiac Georgeta (foto 2), in varsta de 55 de ani, care, in cursul aceleiasi zile, a plecat in mod voluntar din unitatea spitaliceasca, beneficiind de o permisie de doua ore, si nu a mai revenit.

Semnalmente: inaltime 160 de cm, greutate 55 de kg, ten deschis, ochi caprui, par vopsit negru, ondulat, lung peste umeri.

Imbracaminte si incaltaminte: trening negru sau albastru inchis, cu dungi portocalii vertical in parti si hanorac negru. La momentul plecarii, femeia purta parul prins la spate cu o clama albastra, purta machiaj strident, iar sprancenele erau bine conturate, fara alte semne particulare.

Si pentru Vrestiac Georgeta s-a solicitat urmarirea la nivel national si international.

Cu o zi inainte de Ajunul Craciunului, in jurul orei 18:00, o femeie de 37 de ani, din comuna Ramnicelu, a anuntat disparitia fiicei sale, Dula Cristina Iuliana (foto 3), in varsta de 15 ani, care, in cursul zilei de 23 decembrie, a plecat in mod voluntar de la domiciliu si nu s-a mai intors.

Semnalmente: constitutie astenica, inaltime 160 cm, greutate 55 kg, ten mulatru, par lung negru, fata ovala.

Imbracaminte si incaltaminte: imbracata cu un geaca de culoare neagra imitatie de piele, cu o inscriptie pe piept, in partea stanga, pantaloni tip blug de culoare bleu marin si pantofi tip sport de culoare neagra, cu talpa alba.

Dula Cristina Iuliana a fost data in urmarire la nivel national si international.

Comentarii