stiri Braila – debraila.ro

In sfarsit, incep tratamentele la sol si avio impotriva tantarilor, in Braila

Primarul in functie Aurel Simionescu a anuntat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca, incepand din aceasta seara, de la ora 20:00, se vor imprastia, la sol, in municipiu, substante impotriva tantarilor, iar zilele urmatoare se va continua pe calea aerului. Ploile au fost cele care au intarziat actiunea, mai sustine sursa citata.

„Incepem in seara asta tratamentul pentru tantari, la sol, incepand cu ora 20:00, iar de maine dimineata (n.r. vineri(, de la 5:30 la 10:00, tratamentul avio. Lucru care va fi refacut, joi spre vineri, vineri spre sambata si sambata spre duminica, astfel incat sa avem  reactie corespunzatoare. Prognoza meteo ne arata ca vor fi temperaturi foarte ridicate si nu va mai ploua, deci putem desfasura aceasta activitate”, a spus Simionescu.

Edilul a mai precizat ca i-a fost deja semnalat faptul ca, in municipiu, exista „o problema” legata de tantari, cerand Serviciului de Utilitate Publica, Administrare si Gospodarire Locala sa actioneze cat mai eficient cu putinta.

Comentarii