stiri Braila – debraila.ro

În drum spre PERCHEZIȚIE, polițiștii au găsit femeia căutată vânzând parfumuri-fake pe stradă: marfa de 10.000 de lei, confiscată!

Pe 9 februarie, polițiști din cadrul Biroului Proximitate, care se deplasau către imobilul unei brăilence, în vârstă de 32 de ani, pentru efectuarea unei percheziții, au găsit-o pe femeie pe stradă.

Aceasta, însoțită de o altă femeie, în vârstă de 26 ani, oferea spre vânzare parfumuri ce purtau însemne ale mărcilor protejate.

În posesia brăilencei de 32 de ani au fost identificate 12 parfumuri, iar asupra celeilalte femei au fost descoperite 6 parfumuri.

De asemenea, în incinta imobilului femeii vizate de percheziție, au fost descoperite 156 de testere ale unor parfumuri ce purtau însemne ale mărcilor protejate și un număr de 22 deastfel de parfumuri. 

Toate bunurile găsite, în valoare de 10.000 de lei, au fost ridicate de polițisti, în vederea continuării cercetărilor în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Comentarii