stiri Braila – debraila.ro

Hunt Oil Company of Romania contribuie la dezvoltarea comunitatilor locale din judetele Buzau, Braila si Ialomita

Hunt Oil Company of Romania a demarat un amplu program de sustinere a comunitatilor locale, cu accent pe sectorul educational din judetele Buzau, Braila si Ialomita, in stransa colaborare cu autoritatile locale.

Compania Hunt Oil Company of Romania sustine promovarea proiectelor cu impact pozitiv, pe termen lung, asupra economiei si structurii sociale a ariilor si comunitatilor unde isi desfasoara activitatea, angajamentul companiei in ceea ce priveste responsabilitatea sociala derivand din structura de companie de familie si valorile care stau la baza organizatiei, printre care onestitatea, integritatea si respectul pentru fiecare cetatean.

Cele 39 de proiecte de investitii in comunitatile locale, dotarea completa a parcurilor de joaca pentru copiii din scolile si gradinitele locale, dotarea cu mobilier scolar si instalarea unor sisteme de incalzire in cadrul institutiilor de invatamant, au drept scop imbunatatirea sectorului educational local si regional din aria de acoperire a proiectului de achizitie de date geofizice desfasurat in aceasta perioada, in cele trei judete.

In luna octombrie 2019, reprezentantii echipelor Hunt Oil Company of Romania (operatorul proiectului) si Prospectiuni SA (furnizorul de servicii geologice si geofizice), au inaugurat sapte proiecte, cu sprijinul reprezentantilor locali din localitatile Balaciu, Grindu, Cazanesti, Sfantul Gheorghe, Gheorghe Doja (Ialomita), Scutelnici (Buzau) si Ulmu (Braila).

Domnul Alexandru Machita, primarul orasului Cazanesti, judetul Ialomita a declarat: „Dotarea spatiului de joaca din incinta gradinitei locale a orasului Cazanesti este un proiect benefic pentru copii, care ii bucura foarte mult. Ca unitate administrativ-teritoriala ne dorim cat mai multe investitii de acest gen. Personal, sustin proiectele de investitii, cum este cel de achizitie de date geofizice al companiei Hunt Oil care, fara indoiala, pot aduce beneficii pe termen lung, precum contributia la bugetul local, daca resursele minerale sunt identificate in zona noastra”.

Gheorghe Doja, Ialomita

Comunitatea locala din Comuna Sfantu Gheorghe, judetul Ialomita, saluta initiativa Hunt Oil Company of Romania de dotare a parcului de joaca din satul Malu, Comuna Sfantu Gheorghe. Conducerea comunei, prin implicarea directa a domnului primar Petru-Madalin Teculescu, in amenajarea spatiului pe care se afla o fosta moara si care reprezenta un pericol pentru siguranta copiilor din zona, Hunt Oil contribuind la sponsorizarea echipamentelor de joaca. Asa cum afirma si doamna director Alina Elena Irimia, „in prezent locul de joaca este ca o oaza in desert pentru copii, nemaiexistand un alt spatiu de joaca asemanator in zona”.

Scutelnici, Buzau

In Comuna Scutelnici din judetul Buzau compania Hunt Oil Company of Romania a contribuit la dotarea cu mobilier a unei sali de curs si a laboratorului de fizica din scoala locala. Asa cum afirma doamna director Mihaela Preda, „este o actiune extraordinara, de care elevii scolii noastre beneficiaza. Campania de sustinere a sectorului educational este foarte benefica pentru comunitatea locala din Scutelnici. Speram ca aceste actiuni ale Hunt Oil Company of Romania vor continua si le multumim pentru tot ceea ce au facut pentru noi”.

Ulmu, Braila

Si in judetul Braila, proiectele de investitie au fost bine primite de catre locuitorii comunitatile locale. Domnul primar al comunei Ulmu, Marian Iconaru, spune ca „proiectul pentru comunitatea locala din Comuna Ulmu, sat Jugureanu, este foarte apreciat de catre locuitori, in special de copii si parintii acestora. Suntem foarte incantati de colaborarea cu compania Hunt Oil Company of Romania si recunoscatori pentru investitia realizata”.

Inaugurarile proiectelor de investitii, sustinute de Hunt Oil Company of Romania vor continua in toate celelalte comunitati.

Hunt Oil Company of Romania a demarat in aceasta toamna un nou proiect de achizitie date geofizice, in colaborare cu Prospectiuni SA, furnizor de servicii geologice si geofizice cu 65 de ani de experienta in domeniu. Lucrarile au inceput in luna septembrie 2019 si urmeaza a se incheia in primavara anului 2020.

Comentarii