stiri Braila – debraila.ro

Hot de meserie | Un tanar brailean, care in trecut a furat din Spitalul de Psihiatrie, prins dupa ce a spart un imobil nelocuit

La data de 15 ianuarie 2017, un barbat de 64 de ani a sesizat la Politie faptul ca, in perioada 8-15 ianuarie, persoane necunoscute au patruns prin efractie intr-un imobil nelocuit, din municipiu, care apartine fiicei sale, si au sustras mai multe bunuri, printre care televizoare, produse electrocasnice si articole de incaltaminte, prejudiciul fiind estimat la 10.000 de lei.

Politisti de la Biroul de investigatii Criminale au efectuat activitati specifice si, in ziua de 8 februarie, au stabilit ca persoana care ar fi comis fapta este Andrei Valentin Cristian, un brailean de 22 de ani, cu antecedente.

Fata de tanar s-a dispus, in baza ordonantei, retinerea pentru 24 de ore si, joi, 9 februarie, a fost prezentat Judecatoriei de catre procurorul de caz, cu propunere de arestare preventiva. Instanta de judecata a admis propunerea Parchetului si a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventiva, pe o perioada de 30 zile, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Barbatul, cercetat in trecut pentru furturi din supermarketuri, dar si din Spitalul de Psihiatrie, a fost incarcerat in Arest, urmand ca judiciaristii sa-i stabileasca intreaga activitate infractionala.

Prejudiciul a fost recuperat partial.

Comentarii