stiri Braila – debraila.ro

Hot cu tupeu | La doar doua zile dupa ce a fost pus sub control judiciar pentru ca a furat 4 telefoane mobile, un tanar a mai furat unul

La data de 15 martie, in jurul orei 12:00, Politia orasului Ianca a fost sesizata telefonic de catre o localnica, in varsta de 41 de ani, care a reclamat faptul ca, in timp ce se afla in incinta unui birou notarial din localitate, un tanar necunoscut i-a sustras telefonul mobil.

In urma cautarilor efectuate, politistii l-au identificat, in zona Garii Ianca, pe un tanar, in varsta de 20 de ani, din judetul Mures, care avea asupra sa telefonul furat. Oamenii legii au stabilit ca este vorba despre aceeasi persoana care, pd 13 martie, a fost retinuta pentru furtul a patru telefoane mobile, din municipiu, fapte pentru care a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Dupa ce a fost prins, fata de tanar a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean.

Comentarii