stiri Braila – debraila.ro

HC Dunarea, victorie importanta la Roman | Pera: „Avem multe puncte de recuperat” | Duminica, in Polivalenta, meci de Cupa EHF

Dunarea Braila a obtinut, joi, a doua victorie din acest sezon, pe terenul unei rivale din campionat, CSM Roman 24-27 (12-11).

In acest meci a contat foarte mult aportul jucatoarelor straine, legitimate tarziu la HC Dunarea. Fetele au adus o viteza in jocul echipei brailene, iar gazdele s-au vazut depasite de situatie.

Marcatoarele principale ale echipei au fost Shteriova 7, Vatu 7, Axinte 7. Celelalte goluri au fost marcate de Berescu 2, Ilyina 4.

„Ma bucur foarte mult ca avem echipa completa si asta se vede in rezultatul obtinut la Roman. Am plecat increzatori, am stiut ce putem si cat de mult am muncit si am obtinut o victorie foarte importanta. Avem multe puncte de recuperat si imi doresc ca fetele sa fie sanatoase si sa aiba evolutii bune. Multumim galeriei care a facut deplasarea la Roman si care ne sustine de fiecare data. Ii asteptam pe braileni la meciul de duminica din Cupa EHF si ne dorim sa vedem din nou Sala Polivalenta plina. Avem nevoie de sustinerea fiecarui spectator”, a declarat antrenorul principal, Florentin Pera.

Duminica, 22 octombrie, in Sala Polivalenta, HC Dunarea impreuna cu Federatia Romana de Handbal si cu Federatia Europeana de Handbal, cu sprijinul Consiliului Judetean si al Primariei Municipiului, organizeaza, incepand cu ora 11:00, mansa retur din runda a II-a a Cupei EHF.

Echipa intalneste gruparea din Norvegia, Byasen Handball Elite. Pretul unui bilet pentru acest meci este de 10 lei, intrarea in sala urmand sa aiba loc de la ora 9:30.

Comentarii