stiri Braila – debraila.ro

HC Dunarea, stagiu de pregatire la Forban | Pera: „Pentru a obtine rezultate mai bune trebuie sa fim uniti”

Echipa de handbal „Dunarea” a plecat, luni dimineata, in cantonament la Predeal, mai exact la Complexul Sportiv Steaua-Forben, urmand sa revina acasa pe 10 decembrie.

Situat in apropierea statiunii montane Predeal, la o altitudine de 1400 m, complexul sportiv Steaua – Forban este una dintre cele mai celebre locatii ale clubului militar. Supranumit ”laboratorul de performeri”, Forbanul asigura conditiile maximale pentru realizarea pregatirii fizice generale si cresterea capacitatii de efort a sportivilor.

Fetele au privilegiul de a se pregati intr-o locatie selecta, avand in vedere ca in acest complex s-au antrenat campioni europeni, mondiali si olimpici, aici putem reaminti echipa de fotbal a Stelei castigatoare a Cupei Campionilor Europeni sau echipa de handbal masculin, care avea in componenta campioni mondiali ca Gatu, Otelea sau Birtalan.

„Este un cantonament benefic acestei perioade de pregatire, in care punem accent pe acumulari fizice prin antrenamente in zapada, sala de forta, cat si antrenamente tehnico-tactice in sala. Beneficiem de conditii optime de pregatire, iar fetele raspund foarte bine la antrenamente. Pentru a obtine rezultate mai bune pe viitor trebuie sa muncim de doua ori mai mult ca pana acum, sa fim modesti, sa formam o familie si sa fim uniti”, a declarat antrenorul Florentin Pera.

Comentarii