stiri Braila – debraila.ro

HALUCINANT. Candidat AUR la europarlamentare, la Brăila: A COMPARAT membrii AUR cu Sfântul Dimitrie

Discurs halucinant al unui candidat AUR la europarlamentare: membrii AUR au același destin cu cel al Sfântului Dimitrie.

Simona Maria Petcu, aflată pe lista partidului lui Simion la alegerile europarlamentare, a fost prezentă, la sfârșitul săptămânii trecute, la Brăila, unde s-a întâlnit cu membrii AUR și, totodată, a susținut o conferință de presă.

În fața jurnaliștilor, Petcu, în vârstă de 44 de ani, de profesie psiholog, a vorbit despre viața Sfântului Dimitrie, făcând comparație între membrii AUR și martirul creștin sărbătorit pe 26 octombrie.

”Sfântul Dimitrie a fost prefectul Tesalonicului, adică a fost om politic. Din această poziție a luptat pentru Hristos și pentru Biserică. Și noi, cei de la AUR, suntem chemați să luptăm pentru Hristos și pentru Biserică. Mai mult, suntem chemați să luptăm pentru normalitate. Ne-am trezit în situația în care normalitatea trebuie apărată. Nu ne-am fi gândit, în urmă cu câțiva ani. Sfântul pe care îl serbăm astăzi a murit pentru Biserică, s-a jertfit pentru Biserică, și-a pierdut funcția politică pentru Biserică, pentru Hristos, pentru creștini. Și noi, politicienii de la AUR, suntem aici pentru Biserică, pentru România, pentru suveranitatea României, oriunde în lumea asta. Ne-am săturat să vină unii, alții, și să ne spună: fiți ca noi, cei care suntem minoritari! Nu, fiți voi ca noi, cei care suntem majoritari. Noi suntem un popor creștin. Suntem supranumiți Grădina Maicii Domnului, să ne apărăm această grădină! Să ne apărăm această grădină așa cum și Sfântul Dumitru, pe care îl sărbătorim astăzi, a apărat creștinismul. Sunt profesor, da! Sunt profesor de mulți ani, la Facultatea de Psihologie și am format mulți psihologi, sute, mii. Am format și viitoare cadre didactice”, a declarat candidatul de pe lista AUR pentru europarlamentare.

Totodată, întrebată dacă nu este forțată comparația între politicieni și un sfânt, Simona Petcu și-a continuat virulent discursul.

„Sfântul Dumitru a fost un luptător, așa suntem și noi, cei de la AUR. El a luptat pentru credință, noi luptăm pentru credință. El a fost om politic, a fost prefect, așa cum v-am spus. El a fost chemat să-l slujească pe Hristos și noi suntem chemați să slujim Biserica și trebuie să promovăm Biserica”, a mai precizat Simona Petcu.

Potrivit jurnalistului Valeriu Nicolae, Simona Petcu a candidat din partea PMP la alegerile parlamentare din 2020 și a fost „căsătorită tradițional de minim trei ori, divorț pentru că își înșela bărbatul”.

„Urmărită penal pentru că a falsificat semnătura soțului înșelat și a încercat să șparlească 100.000 de EUR de la el, doamna a fost una din vedetele PMP-ului turnătorului la securitate Băsescu. Femeia asta puternică, din declarațiile de avere, trăiește din chiriile obținute în urma divorțurilor de oameni extrem de bogați care put a corupție și securitate și din pensia alimentară care îi aduc venituri cu peste 200.000 de lei mai mult decât munca domniei sale. Nu există nici măcar o singură poză înainte de intrarea în AUR cu ea în port popular și sunt sute de poze.

Și încă una bună – unde ar putea o nevasta de notar cu trei copii mici, să își facă masteratul în timp ce era directoare de televiziune, organizatoare de conferințe și făcea un doctorat, toate în același timp? La Academia SRI, bă, fraierilor!”, a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

Comentarii