stiri Braila – debraila.ro

GRAV ACCIDENT | Soferul, Olguta Crivat – fosta sefa a asistentelor de la „Judetean” | O pasagera din masina A MURIT

Accidentul rutier in care a fost implicata masina fostului director de ingrijiri al Spitalului Judetean, Olguta Crivat (foto stanga), a avut loc pe drumul national 1D,  raza comunei prahovene Draganesti, vineri dimineata.

Se pare ca autoturismul Hyunday a intrat in coliziune cu o cisterna, politistii continuand cercetarile pentru a stabili cu exactitate modul in care s-a produs evenimentul rutier.

In urma impactului, o pasagera din Hyunday a murit, ramanand incarcerata. Este vorba despre Udrea Daniela (foto dreapta), in varsta de 51 de ani, o prietena a Olgutei Crivat, fosta angajata a Spitalului Judetean, in prezent proprietara unei firme.

Potrivit informatiilor obtinute de DEBRAILA.ro, cele doua se indreptau spre Bucuresti, la aeroport, de unde urmau sa decoleze in Turcia.

La volanul autoturismului Hyunday se afla chiar Crivat, in varsta de 48 ani.

Fosta sefa a asistentelor de la „Judetean” a suferit un traumatism cranio-cerebral si alte leziuni, potrivit presei locale, fiind transportata la un spital din capitala cu elicopterul SMURD. De cealalta parte, Crivat sustine ca nu a fost ranita, nefiind necesara internarea.

Conducatorul auto al cisternei nu a fost ranit.

Comentarii