stiri Braila – debraila.ro

GRAV ACCIDENT intre Mircea Voda si Ianca. 11 raniti, dupa ce un microbuz „Zuzu” a vrut sa depaseasa o masina, la intersectia cu drumul care duce la Dedulesti

Soferul unui microbuz care efectua curse de la Otopeni la Galati, circuland pe DN2B, intre localitatile Mircea Voda si Ianca, pe directia Buzau-Braila, a acrosat un Cielo aflat in fata sa, incercand sa-l depaseasca. Microbuzul apartine firmei „Zuzu”, ca cel care, la inceputul anului, a intrat intr-un refugiu de tramvai de pe bulevardul Dorobantilor, dupa ce soferul ar fi adormit la volan.

Conducatorul autoturismului semnalizase intentia de a vira la stanga, pe drumul comunal 38, spre Dedulesti. Ambele masini au fost proiectat in afara partii carosabile, ajungand in sant.

Accidentul a avut loc luni seara, in jurul orei 22:00.

Tanarul aflat la volanul autoturismului Cielo, in varsta de 28 de ani, din Ianca, a ramas incarcerat, fiind necesara interventia pompierilor pentru a-l scoate dintre fiarele contorsionate. Alte 10 persoane, pasageri in microbuz, au fost ranite, fiind transportate cu mai multe ambulante la Unitatea de Primiri Urgente.

Printre ranitii din microbuz, cu varste cuprinse intre 14 si 63 de ani, se afla patru braileni, doi galateni, trei moldoveni si un italian. Toti sunt in afara oricarui pericol, conform primelor date.

Ambii soferi, galateanul aflat la volanul microbuzului, de 51 de ani, si braileanul au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Traficul a fost blocat aproximativ doua ore, pe ambele sensuri de mers.

Comentarii