stiri Braila – debraila.ro

Gabriel are nevoie de sange: tanarul motociclist este in coma | „Haideti sa fim oameni, ajutandu-l sa isi poata recupera si trai viata!”

Tanarul care s-a rasturnat cu motocicleta in apropierea localitatii Silistraru se afla in stare grava si are nevoie urgenta de sange. Gabriel Matei Lucian are 21 de ani si este internat in Sectia de Neurochirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta „Sf. Apostol Andrei” din Galati.

Colegii braileanului au facut un apel pe retelele de socializare, indemnand la donarea de sange. Cei care isi doresc sa il ajute pe motociclist, se pot prezenta la Centrul de Transfuzie Sanguina de pe strada Campiniu, de luni pana vineri, in intervalul orar 08:00-11:00.

„Pe data de 5 iunie, a avut loc un moment tragic in viata unui coleg motociclist. Gabriel a suferit un accident in urma caruia a ramas cu hemoragie craniana si leziuni pulmonare. Baiatul este in coma, intubat si ventilat mecanic. Tanarul are nevoie de ajutorul nostru pentru a-i dona sange. URGENT! Cu mic, cu mare, putem ajuta acest tanar sa isi continue viata si sa se bucure, la fel ca noi, de fiecare clipa! Haideti sa fim oameni, ajutandu-l sa isi poata recupera si trai viata!”, se arata in apelul facut de colegii lui Gabriel.

Comentarii