stiri Braila – debraila.ro

FOTO & VIDEO | PERCHEZITII la Braila: 4,5 tone de materiale pirotehnice, inclusiv ingropate | Captura impresionanta a politistilor de la Arme, Explozivi si Substante Periculoase

Peste 188.000 de obiecte pirotehnice au fost confiscate de politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase. Captura impresionanta este rezultatul a doua perchezitii care au avut loc, in cursul zilei de joi, in jurul orei 12:30, pe raza municipiului.

Oamenii legii au descins in depozite unde se afla cantitatea de aproximativ 4,5 tone de tone de obiecte pirotehnice din clasele 2, 3, F2, F3, F4 si P1, respectiv peste 182.000 de petarde, peste 5000 de baterii si tuburi de artificii si 1.000 de candele romane.

Se pare ca o parte din marfa detinuta fara autorizatie a fost gasita ascunsa – ingropata intr-un spatiu special amenajat, acoperit cu o placa de beton.

Articolele pirotehnice, in valoare totala de peste 350.000 de lei, au fost confiscate, iar cel care le-a transportat si depozitat, un brailean de 47 de ani, s-a ales cu dosar penal pentru operatiuni fara drept cu articole pirotehnice.

Comentarii