stiri Braila – debraila.ro

FOTO Un brailean dat in somaj s-a sinucis / „Era suparat ca ramasese fara serviciu”

Tragedia intr-o familie din comuna Traian. Un barbat de aproximativ 40 de ani si-a pus capat zilelor aruncandu-se intr-un canal de la marginea localitatii. Nu er casatorit si locuia impreuna cu parintii.

Luni dupa-amiaza, barbatul a fost vazut intr-un bar din localitate, inecandu-si amarul in alcool, iar pe seara s-a facut nevazut. Tatal si fratele l-au cautat, insa parea de negasit.

Marti dimineata, un localnic i-a vazut bicicleta si hainele pe marginea canalului. Lucratorii de la Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Dunarea” au scos trupul neinsufletit la mal, dupa aproximativ 15 minute de cautari cu o barca pneumatica.

„Era un baiat tare bun si muncitor. Nimic n-am a spune rau despre el. Muncea la silozul de aici, dar acum o saptamana l-au bagat in somaj. Era suparat, va dati seama! Guvernantii nostri… Asa se moare pe aici, unde nu te mai angajeaza nimeni”, ne-a declarat un vecin.

Trupul neinsufletit a fost transportat la Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei. In cauza s-a deschis dosar penal.

Comentarii