stiri Braila – debraila.ro

FOTO Primarul Marian Dragomir prins parcand neregulamentar | REACTIA edilului: „Am gresit. Imi cer scuze si imi asum toate urmarile legale”

O fotografie in care apare masina primarului Marian Dragomir, parcata pe contrasens, pe o alee din parcarea Mall, a fost publicata pe o retea de socializare. La scurt timp, edilul a reactionat, tot prin intermediul retelei de socializare.

Dragomir si-a cerut scuze, precizand ca isi asuma „toate urmarile legale” si povestind cum de a ajuns sa parcheze neregulamentar.

„Recunosc, si primarii sunt oameni si uneori gresesc. Am fost la Targul de Agricultura, pentru a lua datele de contact ale unei societati care poate va lucra cu Primaria Braila, si la Mall, pentru a lua un costum de la spalatorie. Toata parcarea era plina. Aproximativ 5 minute am cautat un loc liber, nu am gasit si am parcat pentru cateva minute, nu am intarziat mai mult de 10 minute. Am gresit. Am puterea si responsabilitatea sa recunosc ca eu am condus masina. Imi cer scuze si imi asum toate urmarile legale”, a scris primarul pe pagina sa de Facebook.

Comentarii