stiri Braila – debraila.ro

FOTO | Motociclist brailean IN STARE GRAVA | Bilantul accidentului de pe E85: trei RANITI, dintre care DOI SUNT BRAILENI

Un tanar din Sutesti, cunoscut in comunitatea motociclistilor braileni, a fost grav ranit, sambata, in jurul orei 14:30, dupa ce a provocat un accident rutier pe drumul european 85, intre Buzau si Ramnicu-Sarat. Mihai Bratosin, in varsta de 25 de ani, a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau, unde a fost supus unei interventii chirurgicale.

Motociclistul, care se deplasa dinspre Buzau spre Ramnicu-Sarat, a intrat inexplicabil pe contrasens, moment in care a lovit frontal un autoturism condus de un tanar din comuna buzoiana Rusetu. In urma impactului, motoclicleta s-a rupt in mai multe fragmente, iar autoturismul s-a rostogolit de mai multe ori.

Bratosin a fost resuscitat de echipajul medical ajuns la locul accidentului. Medicii de la spitalul din Buzau vor decide daca tanarul va fi transportat la o unitate spitaliceasca din capitala.

Atat soferul, cat si pasagerul din dreapta, tot un brailean, in varsta de 27 de ani, au fost raniti usor, fara ca viata sa le fie pusa in pericol.

Comentarii