stiri Braila – debraila.ro

FOTO | Dragomir, din nou cu firma lui Gropeneanu in brate | ACESTEA SUNT LUCRARILE „la un alt nivel”, domnule PRIMAR?

Primarul Marian Dragomir si-a schimbat, din nou, opinia cu privire la activitatea „Micatis Prod” SRL, firma care a castigat contractul pentru reparatii stradale, a carei activitate o nota, in urma cu doua saptamani, cu „peste satisfacator”. Acum, edilul spune ca societatea afaceristului brailean Aurel Gropeneanu face lucrari „de o calitate mult mai buna, la un alt nivel”, dupa ce ar fi angajat „oameni noi”.

Reamintim faptul ca, la sfarsitul anului trecut, cand pe retelele de socializare „circulau” fotografii care aratau cum firma executa lucrari in bataie de joc, Dragomir s-a aratat extrem de impaciuitor, gasind, de mai multe ori, scuze societatii lui Gropeneanu: „Are utilaje noi, dar, din pacate, are si oameni noi, care nu sunt foarte specialisti sau care invata acum”.

Realitatea il contrazice insa pe Dragomir. Consilierul judetean Marian Sirbu (PNL) a pus la dispozitia presei mai multe fotografii cu portiuni din strazile pe care a intervenit „Micatis Prod”, inclusiv pe strada Grigore Alexandrescu, unde au inceput primele lucrari, in octombrie 2017.

„Am fotografiat lucrarile lor meseriase. E o bataie de joc pe banii nostri, ai brailenilor”, a declarat Sirbu.

IMAGINILE nu mai au nevoie de niciun comentariu:

Comentarii