stiri Braila – debraila.ro

FOTO | ACCIDENT GRAV la Albina: un șofer nevinovat A MURIT | Lângă mașina vinovată de producerea accidentului au fost găsiți doi tineri, unul fiind băut | Polițiștii încearcă să afle cine a condus

Un grav accident rutier s-a produs, joi dimineața, în jurul orei 06:40, pe drumul european 584, între localitățile Albina și Valea Cânepii, mai exact în zona localității Unirea.

Un autoturism, care circula dinspre Brăila spre Viziru, ar fi efectuat o depășire neregulamentară, lovind o mașină care se deplasa din sens opus și la volanul căreia se afla un bărbat, în vârstă de 74 de ani, din orașul Însurăței.

Șoferul de 74 de ani a murit. Acesta a fost găsit de salvatori prins între fiarele contorsionate și în stare de inconștiență. Din nefericire, nu a răspuns la manevrele de resuscitare. 

Totodată, polițiștii au găsit doi tineri lângă autoturismul care s-a angajat în depășirea neregulamentară. Aceștia, cu vârste de 20 și 27 de ani, au fost răniți, fiind transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Oamenii legii încă nu au aflat care dintre cei doi tineri, ambii din satul Urleasca, se afla la volan, în condițiile în care cel de 27 de ani avea o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cazul celuilalt tânăr, rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ.

Comentarii