stiri Braila – debraila.ro

Fostul primar Simionescu: “Nu exclud candidatura la sefia PSD Braila”

Fostul primar Aurel Simionescu, cel care a preluat conducerea interimara a Organizatiei Judetene PSD din momentul in care Mihai Tudose a demisionat din partid, a declarat pentru DEBRAILA.ro ca nu exclude posibilitatea de a candida pentru fotoliul de presedinte al organizatiei.

Totodata, Simionescu a precizat faptul ca, cel mai probabil, alegerile pentru functia devenita vacanta dupa plecarea fostului premier Tudose vor fi organizate la sfarsitul saptamanii viitoare.

“Vom avea o discutie si la Bucuresti (n.r. legata de organizarea alegerilor), strict pe procedura, pe statut, ca sa nu apara vorbe. Eu sper ca undeva la sfarsitul saptamanii viitoare sa incercam sa avem conferinta judeteana. Nu exclud candidatura, dar trebuie sa vedem care e cea mai buna solutie”, a aratat sursa citata.

Legat de posibila implicare a unor politicieni de la Centru in stabilizarea situatiei din organizatie, fostul edil a tinut sa mentioneze ca alegerile vor respecta toate prevederile statutului PSD, filiala neavand nevoie de indrumare de la Bucuresti.

“Facem alegeri noi pentru noi, nu cred ca trebuie sa avem pe cineva care sa ne ajute, sa ne organizeze, sa ne incurajeze. Vom respecta prevederile statutului”, a conchis Aurel Simionescu.

Comentarii