stiri Braila – debraila.ro

Fostul premier Tudose, vizita fara spectacol la santierul podului peste Dunare: “Lucrarile de executie sunt cu mult inaintea graficului!”

Fostul premier Mihai Tudose (ProRomania) a vizitat, miercuri, santierul podului suspendat peste Dunare, fiind insotit de presedintele Consiliului Judetean, Francisk Iulian Chiriac.

Deputatul brailean a discutat atat cu reprezentantul contractorului general, cat si cu cei ai subcontractorilor locali, anuntand ca “lucrarile de executie sunt cu mult inaintea graficului”.

Fata de Razvan Cuc – ministrul Transporturilor sau premierul Viorica Dancila, Tudose nu a mers pe santierul podului insotit de jurnalisti, desi cu putin timp in urma sustinuse o conferinta de presa la Braila.

“La pod se lucreaza! Am avut o intalnire cu Presedintele Consiliului Judetean Braila, cu reprezentantul contractorului general, precum si cu reprezentantii subcontractorilor locali. Lucrarile de executie sunt cu mult inaintea graficului!”, a precizat fostul premier pe o retea de socializare.

Contractul pentru podul suspendat peste Dunare de la Braila a fost semnat in ultima zi de mandat a lui Mihai Tudose ca premier, inainte ca PSD sa ii retraga sprijinul politic, la ordinul lui Liviu Dragnea.

Recent, parlamentarul ProRomania a declarat ca nu ar fi renuntat la fotoliul de prim-ministru daca nu ar fi fost semnat contractul.

Comentarii