stiri Braila – debraila.ro

Fosta sotie, o braileanca | Cazul politistului din Pitesti care si-a impuscat copilul si apoi s-a sinucis

Se pare ca pentru a se razbuna pe fosta sotie, de care divortase recent, un politist din Pitesti si-a impuscat mortal fiul de doar 3 ani, iar apoi s-a sinucis. Tragedia s-a petrecut in apartamentul ofiterului de la Combaterea Criminalitatii Organizate, sambata, dupa doar cateva ore de la momentul in care baietelul ii fusese adus, in baza custodiei comune. 

Marius Frantescu, in varsta de 29 de ani, i-a lasat mamei copilului, tot om al legii, un bilet de adio. Femeia, tot de 29 de ani, este originara din Braila si l-a cunoscut pe barbat la Academia de Politie, unde fusesera colegi de promotie.

Alina Alexandra Lepadatu, absolventa a Colegiului National „Murgoci”, a ales sa opteze pentru uniforma de politist in ultimul an de liceu. In 2011, cand era studenta in anul III, tanara declara pentru un ziar din Braila ca a ales sa studieze „Investigarea Fraudelor” intrucat „este un domeniu in care infractorii sunt oameni cu o capacitate intelectuala ridicata, carora le poti proba cu greu vinovtaia, fiecare caz fiind o provocare”.

Cei doi fosti soti lucrau in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Arges, barbatul la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate, iar femeia la Serviciul Economic.

Chiar saptamana trecuta cei doi politisti divortasera la notar.

Frantescu si-a ucis fiul cu arma din dotare, iar apoi si-a pus capat zilelor, lasand in urma mai multe bilete de adio, printre care si unul adresat brailencei.

Comentarii