stiri Braila – debraila.ro

Florin Cirligea (PNL), sponsor Dacia Unirea: „Eu, unul, singur singurel, nu mai pot sa tin echipa. Fotbalistii mananca de 12 lei pe zi”

Consilierul judetean Florin Cirligea (PNL), sponsorul Dacia Unirea, a declarat recent, in plenul Consiliului Judetean, ca nu mai poate sustine de unul singur echipa locala de fotbal. Liberalul le-a cerut consilierilor judeteni sa spuna daca isi mai doresc ca Dacia Unirea sa ramana in Divizia B, cerand o implicare mult mai mare din partea autoritatilor locale pe zona finantarii.

„Acum trei ani de zile, cand s-a discutat de echipa de fotbal, s-a zis asa: o treime din privat, o treime Primaria si o treime Consiliul Judetean. Vreau sa va informez ca in trei ani de zile, Primaria a dat undeva in jur de 1,4 milioane lei, Consiliul Judetean a dat 200.000  lei, iar din privat, 3,5 milioane lei. Daca vrem sa mai avem echipa de fotbal, eu, unul, singur singurel, nu mai pot s-o tin! Adica neavand nicio implicare, nefiind nici asociat, numai pe sponsorizarea pe publicitate. Mi se pare o suma infima acesti 1,1, milioane pentru sport, culte si cultura, daca facem comparatie cu 2,5 milioane de lei pentru handbal”, a spus Cirligea.

Sursa citata a mai precizat ca masa zilnica a unui fotbalist de la Dacia Unirea costa 12 lei, dupa ce se discutase despre costul mesei unei jucatoare de la HC Dunarea, care se ridica la aproximativ 25 de lei.

Comentarii