stiri Braila – debraila.ro

Florin Cirligea (PNL): „Am vrut sa finantez HC Dunarea, dar am fost refuzat de autoritati. Echipa nu trebuie considerata proprietatea unui partid”

Florin Cirligea, candidat PNL la Senat, precizeaza, prin intermediul unui comunicat de presa, ca intentia sa de a finanta si echipa de handbal „Dunarea”, in contextul in care afaceristul sprijina financiar echipa de fotbal Dacia Unirea, nu a fost acceptata de autoritati.

„Nu stiu ce oare ii poate determina pe reprezentantii HC Dunarea si pe finantatorii lor principali, CJ Braila si Primaria Braila, sa nu accepte un astfel de ajutor, mai ales ca, stim cu totii, HC Dunarea Braila, in ciuda rezultatelor excelente, trece prin neplaceri financiare care, in opinia mea, n-ar trebui suportate de aceasta echipa minunata”, mentioneaza Cirligea.

Liberalul mai arata ca finantatorii HC Dunarea ar trebui „sa accepte ca echipa sa nu fie considerata proprietatea vreunui partid si sa dea dovada de mai multa deschidere catre cei care pot ajuta la mentinerea si cresterea performantei sportive.”

Comentarii