stiri Braila – debraila.ro

Florentin Pera este noul antrenor al HC Dunarea | Pera: „Vin la Braila cu gandul la o noua mare performanta”

HC Dunarea a anuntat, joi, prin intermediul unui comunicat de presa, noul antrenor al echipei pentru sezonul 2017-2018, dupa plecarea lui Costica Buceschi la Corona Brasov. Noul tehnician al vicecampioanei este Florentin Pera, in varsta de 37 de ani, cel care a antrenat pana la sfarsitul sezonului Universitatea Cluj.

„Vin la Braila cu gandul la o noua mare performanta. Preiau vicecampioana Romaniei si lucrul acesta ma obliga la multe. Plec la drum alaturi de echipa si de cei din conducere care mi-au acordat toata increderea si imi doresc ca impreuna sa formam un grup unit. Eu pun foarte mult accent pe forta grupului pentru ca doar asa putem aduce rezultate mari. Sunt bucuros sa antrenez un club recunoscut pentru performanta”, a spus Perlea.

Noul tehnician al Dunarii Braila a mai antrenat Universitatea Resita, Muresul Tg. Mures, Cetate Deva, Tomis Constanta, HCM Roman si „U” Alexandrion Cluj. Performantele de top le-a obtinut cu Roman, doua finale de Cupa Romaniei si trei calificari consecutive in cupele europene.

Comentarii