stiri Braila – debraila.ro

Florăria Queen din Brăila – reușită în plan internațional: Aranjamente florale pentru „The Grand Ball of Monte Carlo” de la Burj Al Arab, hotelul emblematic din Dubai | Evenimentul, sub patronajul Prințului Albert de Monaco

Florăria Queen a devenit apreciată în Brăila pentru serviciile personalizate și aranjamentele florale cu tematică. Iar recent, în luna martie a acestui an, a reprezentat România la unul dintre cele mai cunoscute evenimente din lume.

Anca Preda, designer floral, a fost aleasă ca parte din echipa organizatorică a unui Masterclass internațional care a avut ca scop crearea de decorațiuni cu mii de flori parfumate.

Este vorba de „The Grand Ball of Monte Carlo”, ediția a X-a, care a avut loc la Burj Al Arab, hotelul emblematic din Dubai.

Sub patronajul Alteței Sale Regale Prințul Albert al II-lea de Monaco, evenimentul a fost organizat în parteneriat cu hotelul de 7 stele Burj Al Arab. Acest spectacol de culori și simțuri a avut ca temă „Prinți și Prințese” unde au participat peste 200 de invitați VIP, inclusiv membri ai caselor regale și princiare din întreaga lume, elita socială din Monaco și Dubai, oameni de afaceri internaționali, celebrități, branduri de lux și media influenceri.

Anca a făcut parte din echipa care s-a ocupat de aranjamentele florale pentru gala care a avut loc pe 17 martie. A fost nevoie de două zile pentru a decora întreaga sală exclusiv cu flori parfumate, creând cadrul unui teatru de operă vienez din secolul al XVIII-lea.

Sala de bal principală a Burj Al Arab a fost transformată într-o grădină magică, cu aranjamente impunătoare si photocorner cu mii de trandafiri parfumați. Oaspeții au avut parte de o cină gourmet și de o noapte de dans pe muzică live, înconjurați de atmosfera de basm a exponatelor florale.

Evenimentul a fost mediatizat pe scară largă, multe publicații numindu-l unul dintre cele mai spectaculoase show-uri ale anului.

„Marele Bal de la Monte Carlo” a fost un eveniment unic, care a pus în evidență talentul și creativitatea incredibilă a celor mai dedicați floriști din intreaga lume.

O mică parte din acest exercițiu de amploare se regăsește acum și în Brăila deoarece Anca și echipa ei continuă această viziune pentru excelență, pentru un spațiu în care creativitatea și confortul se întâlnesc să ofere clienților ceva cu adevărat special.

Florăria Queen este un must-visit pentru oricine din zonă care apreciază frumusețea naturii și arta designului floral. Pentru mai multe detalii, accesați pagina oficială de Facebook sau, dacă ieșiți la o plimbare pe faleza Dunării, puteți să vă opriți pe Calea Călărașilor, numărul 41 (lângă Alpha Bank), la Florăria Queen.

Comentarii