stiri Braila – debraila.ro

FLAGRANT la intrarea in Braila: cocaina, hasis si marijuana, intr-un colet din Spania | Trei braileni RETINUTI

Trei braileni au fost retinuti, joi, intr-un dosar de trafic de droguri. Ulterior, acestia au fost prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

Pe 18 iunie, politistii si procurorii antimafia din Galati au prins in flagrant, intr-un autoturism, la intrarea in municipiul Braila, doi tineri cu varste de 21 si 26 de ani, care aveau asupra lor un colet ce continea droguri de risc si de mare risc.

In coletul expediat din Spania, oamenii legii au gasit, ascunse printre mai multe articole vestimentare si medii de stocare, 896 de grame de marijuana, 674 de grame de hasis si aproximativ 20 de grame de cocaina.

In plasa DIICOT a cazut si destinatarul coletului, un brailean de 30 de ani, care i-ar fi determinat pe ceilalti doi braileni sa preia si sa transporte pachetul cu droguri din Spania.

Se pare ca drogurile urmau sa fie vandute consumatorilor din judetele Galati si Braila.

Tribunalul Galati urmeaza sa se pronunte, in cursul zilei de vineri, cu privire la arestarea preventiva a celor trei tineri cercetati pentru comiterea infractiunilor de instigare la trafic de droguri de risc si de mare risc si trafic de droguri de risc si de mare risc.

Comentarii