stiri Braila – debraila.ro

Firma „Telor Invest” promite ca reincepe lucrarile pe Calea Galati | Dragomir: „Nu mai am incredere in ei. Cei din conducerea firmei sunt de la PNL”

Telenovela „Calea Galati” continua. Dupa ce lucrarile de reabilitare au fost sistate din cauza „Telor Invest”, firma care a castigat licitatia, dar a lucrat, daca se poate folosi acest verb, luni de zile in bataie de joc, Primaria ajungand sa ceara instantei rezilierea contractului, societatea promite ca va „reinvia” santierul.

Mai exact, o persoana din conducerea „Telor Invest” l-a informat telefonic pe primarul Marian Dragomir ca „vor sa se apuce serios de treaba”.

„Nu mai am incredere in ei. Trebuiau sa inceapa marti, saptaman aceasta, dar suntem joi si nu au inceput. Mi-as dori foarte mult sa lucreze si sa termine Calea Galati, dincolo de orgolii si procese. Am scepticismul meu avand in vedere faptul ca pana in prezent am mai mai avut astfel comunicari de la dansii si nu s-au apucat de treaba. Au spus ca vor sa se apuce serios de treaba. Nu mai am incredere, dar imi doresc. Au spus ca vor finaliza ei lucrarile, nu ne dau noua acceptul (n.r. pentru continuarea lucrarilor)”, a declarat Dragomir.

Miercuri, 18 octombrie, tot intr-o conferinta de presa, consilierul judetean liberal Marian Sirbu afirmase ca detine „o informatie certa” potrivit carora firma „Telor Invest” se va reapuca de modernizarea Caii Galati, mentionand ca primarul Dragomir a facut o actiune „de doi lei”, „la misto”, in instanta, cand a cerut rezilierea unilaterala a contractului.

Edilul i-a raspuns lui Sirbu, care lasase sa se inteleaga ca Dragomir este mana in mana cu „Telor Invest”, precizand ca „cei din conducerea firmei au aceeasi culoare politica” ca a consilierului judetean PNL: „Probabil domnul Sirbu cunoaste foarte bine problema…”

Comentarii