stiri Braila – debraila.ro

FILMUL HORROR al unei iubiri la varsta a treia: braileanca UCISA si TRANSATA la Galati!

Cu o barbarie iesita din comun, un galatean trecut de 70 de ani a dat viata celor mai oribile scene din filmele de groaza, ucigand-o cu un cutit pe cea de care singuratatea l-a apropiat, pentru ca apoi sa o cioparteasca si sa arunce corpul taiat in bucati langa gardul unui cimitir. Victima: Dumitra Plopeanu, o vaduva de 67 de ani din cartierul Vidin.

La sfarsitul saptamanii trecute, femeia s-a dus in Galati, la Vasile Tofan, barbatul pe care il cunoscuse in urma cu aproximativ jumatate de an. Se pare ca povestea de iubire la varsta a treia a luat o turnura tragica atunci cand intre cei doi a izbucnit, se pare ca pe fondul consumului de alcool, o cearta apriga.

Batranul le-a declarat anchetatorilor ca a vazut negru in fata ochilor atunci cand i s-ar fi reprosat neputinta sexuala. Dincolo de varianta barbatului, cert este ca Dumitra Plopeanu a fost lovita cu pumnul si apoi ucisa cu trei lovituri de cutit in zone vitale.

Dupa ce braileanca a ramas fara suflare, Tofan, in varsta de 75 de ani, a dus cadavrul in baie, l-a asezat in cada si acolo, folosindu-se de cutit, l-a transat, sectionandu-i mainile si picioarele. A pus ramasitele in patru saci, i-a scos din apartament si i-a aruncat langa gardul unui cimitir de pe Soseaua de Centura a Galatiului.

La Braila, sora femeii a alertat Politia, reclamandu-i disparitia, intrucat din data de 16 iunie nu a mai raspuns la telefon. Un caz de disparitie care, in scurt timp, s-a transformat intr-unul de omor si profanare de cadavre.

Lasand trupul ciopartit in urma, galateanul a ajuns in judetul Bacau, intr-o localitate unde are o casa. Acolo, la un pahar de vorba, i-a povestit cu nonsalanta unui satean tot ce s-a intamplat in apartamentul din Galati. Socat de ce i-a fost dat sa auda, omul a alertat Politia, iar asa Vasile Tofan a fost adus, in noaptea de miercuri spre joi, la Galati, aratandu-le oamenilor legii locul unde a lasat sacii in care se afla cadavrul transat si, astfel, recunoscandu-si oribila fapta.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Dumitra Plopeanu era mama a doi copii care muncesc in Italia si bunica.

Comentarii